Geeske Veenstra

53 jaar, 16 augustus 1955 - 07 juni 2009

 

Ik ben pas dood, als jij  me  bent vergeten.

 

Ondanks haar intense wil om samen met ons te leven

en voor ons te zorgen, is heden van ons heengegaan

 

                  

Geeske Veenstra † 07 juni 2009
 

Reacties

| 94 reacties

Ook al chat ik al jaren niet meer op VTM, toch kan ik mij u nog goed herinneren als een liefdevolle vrouw.

Sterkte aan alle nabestaanden.

Britt
Nederland

Britt - 10-06-2009 15:55

Al meer dan tien jaar op de chat gekomen , de eerste persoon die tegen me praatte was jij , je kon de mensen op het rechte pad houden , en ook volgens de chatregels laten gaan ,; ook waren ze soms wa stout je gaf ze altijd een kans , je hart is van goud een moeder van vtm -chatters , warme persoon , kzal je nooit vergeten angelke niemand zal je ooit zo goed kunnen vervangen niemand! allways on my mind ook voor de famillie veeeeeeel sterkte en moed gewenst en aan de vtm mede collega's ! vrienden kenissen t valt ons allemaal zwaar rust in vrede !!!

mortisha (roosje) - 10-06-2009 13:02

@angelke Je bent veel te vroeg van ons weg gegaan, wij allemaal zullen u enorm hard missen, bedankt voor de mooie bewezen diensten op kreynet en seniorennet waar je u steun ook aan gaf ik was er ook toen bij in de begin fase op kreyent, je werd graag gezien door de mensen. Na 6 jaar weg geweest te zijn dit nieuws te vernemen doet me enorm pijn, vergeten doen wij u nooit, ik zeg geen vaarwel, maar tot ziens hopelijk kom ik U daarboven wel is ergens tegen? U nicknaam @angelke zullen wij enorm missen op de chat, daarom heb ik nog een printscreen van gemaakt zodat ik U nog kan zien staan, ook al zeg je niets meer terug, U laaste woorden je me gaf, zal ik nooit vergeten. Bedankt @Angelke voor alles, het ga je goed, rust nu maar je hebt gevochten en gestreden helaas heeft de ziekte gewonnen maar je zal altijd in me gedachten blijven bestaan!!!

afm - 10-06-2009 11:05

Je wilde nog zoveel,
maar had niet meer de kracht.
Moedig ging je door, steeds weer,
tot op het laatste moment.
Het wilde niet meer...

Altijd stond je klaar,
voor ons en voor een ander.
Al die herinneringen,
verzachten onze smart.
Voorgoed uit ons midden,
voor altijd in ons hart.

Rust zacht Angelke.. Het doet pijn om je niet meer online te zien.. Je was het hart van vtm,, de moeder van de chat.. Er mist iets nu.. We zullen je missen..
woorden schieten eigenlijk tekort..
Veel sterkte aan familie,, vrienden,, collega's && de @tjes van vtm..

RoGuE && familie

RoGuE - 10-06-2009 10:23

innige deelneming aan heel de familie van angel'ke hetgeen ik van jullie mama nog herinner is dat ze een zeer leuke dame was met ballen aan haar lijf, gelijk wij zeggen, ze was zeer oprecht en correct en konden veel opsen een lesje van leren, in naam van de vroegere chatroom darky nogmaals vele steun knuffels en weet dat ze voor ons steeds zal blijven leven in ons hart.

savali - 10-06-2009 10:17

Vrienden en familie,
Ik ben zeker dat Angelke tot de laatste dag veel aan jullie heeft gehad en ik wens jullie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Angelke,
ik noem je gewoon Angelke omdat ik je nooit echt gekend heb behalve op IRC. Ik herinner me je vooral als streng maar rechtvaardig. We hebben in de jaren veel op elkaars kap gezeten met de nodige gevolgen, waarbij ik vaak met tegenzin moest toegeven dat je gelijk had. Je kende je chatters beter kende dan ze dachten. Ik heb het niet altijd laten blijken maar ik heb altijd respect voor je gehad. Het is nu vreemd voor mij dat ik het je niet meer kan zeggen, het is vreemd nu ik je nick niet meer zie staan.. Ik zal je nooit vergeten

RedDevil - 09-06-2009 23:59

 
Voeg een reactie toe
 alle velden zijn verplicht
 
Naam
E-mail
Bericht
 
 
Geeske Veenstra

Welkom

Allereerst wil ik u bedanken voor jullie bezoek aan deze gedenkplaats .Wij zijn erg benieuwd of jullie mooie en/ of  leuke herinneringen van onze moeder en goede vriendin hebben. We hopen dan ook dat jullie deze met ons wilt delen.

 

Mark, Anja, Tiina,

Roos, Peter  en Björn